FAQs

Gebruik van de kaart

De korting is van toepassing op maaltijden en niet op dranken. Het bedrag dat in mindering wordt gebracht voor de aangeboden maaltijd komt overeen met het totaal aan dinerkosten op uw rekening, gedeeld door het aantal mensen in uw gezelschap. Concreet betekent dit 50% korting op de maaltijden wanneer u met tweeën bent, 33% korting als u met drieën bent, 25% korting als u met vieren bent, en zo verder.
De BeMyGuest lidmaatschapskaart is niet altijd van toepassing op lunches en/of andere promoties. Vraag voordat u uw bestelling plaatst, welke promotie het etablissement u aanbiedt.

Ja, voordat ik mijn bestelling plaats moet ik mijn BeMyGuest lidmaatschap melden en mijn lidmaatschapskaart tonen. Op deze manier kunt u ook zeker stellen wat de privileges zijn die deze partner u biedt. De aanbiedingen verschillen van partner tot partner.

Nee, er kan slechts één BeMyGuest lidmaatschapskaart per bezoek gebruikt worden. Als uw vrienden ook BeMyGuest members zijn, adviseren wij u de kaart per toerbeurt te gebruiken.

De kaart is op naam en geldig voor de kaarthouder. Een andere persoon kan geen gebruik maken van de voordelen die BeMyGuest bij de verschillende partners heeft.

U kunt uw BeMyGuest kaart zo vaak gebruiken als u wilt. De kaart is het hele jaar geldig met uitzondering van de traditionele feestdagen (Kerstmis, Nieuwjaar en Valentijnsdag) of tijdens specifieke andere promoties. U kunt de voorwaarden per aanbieder hierop verifiëren.

Restaurants die met BeMyGuest werken doen dit om hun succes te ondersteunen. Restaurants die belang hechten de kwaliteit van hun service en producten, hebben een vast kostenniveau dat een aanzienlijk bezoekersaantal vergt. Er vindt een uitwisseling plaats tussen een member die de stap maakt de aanbieder te bezoeken en het restaurant dat besluit daar een voordeel tegenover te stellen.

Reserveren van overnachtingen

Het team van BeMyGuest verzorgt de reservatie van uw verblijf. Dit dient te gebeuren via de tab “Reservatie” op de website. U kunt ook contact met ons opnemen via 0495 50 00 00 of via e-mail: info@bemyguest.be. Uw aanvraag wordt doorgegeven aan het hotel en u zult binnen 48 uur antwoord ontvangen. In het kader van deze procedure, voeren wij geen ‘beschikbaarheidsaanvragen’ uit.

Om van uit gratis overnachting gebruik te maken, moet u een reserveringsbevestiging van de BeMyGuest tussenpersoon ontvangen. Voor het hotel is de bevestigingsmail of het klantnummer voldoende. Het aanbod is geldig voor een overnachting in een tweepersoonskamer zonder ontbijt. U kunt niet 2 vouchers voor 2 opeenvolgende overnachtingen gebruiken en ook niet voor de reservering van 2 kamers in hetzelfde hotel.

De hotelovernachting dient benut te worden voor de vervaldatum van het BeMyGuest lidmaatschap. Als u er geen gebruik van heeft kunnen maken dan kunt u het nog met een jaar verlengen (tezamen met de stilzwijgende verlenging van uw abonnement) voor 19 euro exclusief BTW.

Het is niet mogelijk om met meer dan twee nachten per jaar te verlengen. Een overnachting in het geval van het “BeMyReally Guest” abonnement en twee in het geval van een superieur abonnement.
De bovengenoemde prijzen kunnen op elk moment herzien worden door de BVBA promobelgique.

Sommige hotels hebben reserveringsvoorwaarden. In bepaalde hotels wordt u het ontbijt automatisch in rekening gebracht samen met de kosten voor toeristenbelasting en/of de kosten voor het gebruik van bepaalde faciliteiten.

Ja, de gratis overnachtingen mogen door andere mensen uit uw entourage, uw medewerkers of uw zakelijke relaties gebruikt worden. Bij het maken van de reservatie dient u de naam van de persoon door te geven die in het hotel zal verblijven en hem/haar de bevestigingsmail door te sturen.

BeMyGuest heeft voorkeurstarieven op hotelkamers bij aangesloten partners voor u onderhandeld. Als member kunt u het hele jaar profiteren van deze tarieven. U kunt mensen uit uw omgeving ook laten profiteren van dit voordeel of simpelweg uw verblijf verlengen. U dient bij de reservering de naam te vermelden van degene die in het hotel zal verblijven. Het voorkeurstarief zal u door het hotel in rekening worden gebracht en het wordt ter plaatse betaald.

Ja, dat kan. Om een reservatie te annuleren, dient u de reserveringscentrale van BeMyGuest tenminste 2 werkdagen van te voren te verwittigen. Als aan deze termijn niet voldaan kan worden, wordt u de overnachting in rekening gebracht.

Dit kan voorkomen wanneer het hotel geen kamers meer beschikbaar heeft aan het BeMyGuest tarief op de gewenste datum. We vragen u ofwel direct bij het hotel te reserveren aan het tarief dat zij u aanbieden, ofwel een reservatie te maken bij een ander partnerhotel.

Hotels werken mee aan het programma omdat ze een variabel bezettingspercentage hebben (zakenhotels hebben bijvoorbeeld kamers vrij in het weekend en toeristenhotels hebben een laagseizoen). Ze hebben services om te ontdekken (restaurant, verzorging, spa) of ze zijn geïnteresseerd in het reserveringsvolume dat BeMyGuest kan genereren. Bovendien verzorgt BeMyGuest het reserveringsproces en de betalingen van de “gratis overnachtingen”.

Mijn BeMyGuest abonnement

Het lidmaatschap is hoofdzakelijk bedoeld voor mensen die er geregeld of bedrijfsmatig gebruik van kunnen maken. BeMyGuest richt zich op personen die incidenteel tot vaak een restaurant bezoeken voor een zakelijke ontmoeting of voor het plezier van goed eten. Het BeMyGuest programma wordt per regio ontwikkeld. Een klant zal een bepaald aantal kwalitatieve aanbieders willen aantreffen in zijn regio om tevreden te zijn met het programma.

Het BeMyGuest programma verspreidt zich over diverse categorieën (winkels, beauty- en wellnesscentra, recreatiecentra, sportcentra, hotels...)

Ons Sales team draagt zorg voor de commercialisering via telefoon, via tussenpersonen die het programma introduceren bij klantgroepen of via de website.

Tijdens elk van uw bezoeken aan onze partners, geniet u een onmiddellijke korting. Enkele bezoeken zullen snel de kosten van het lidmaatschap dekken. Vervolgens leidt incidenteel of regelmatig gebruik van uw kaart tot aanzienlijk voordeel. Het gebruik maken van de gratis overnachtingen leveren direct winst op.

Het team van BeMyGuest selecteert het hele jaar door nieuwe partners op basis van de kwaliteit van hun diensten en producten, terwijl ze tegelijkertijd de belangen van alle partijen behartigt. U kunt ons altijd een suggestie aan de hand doen met betrekking tot een aanbieder.

Via de newsletter informeert het team van BeMyGuest u meerdere keren per jaar over de ontwikkelingen van het programma. Alleen de partners weergegeven op de website bieden de BeMyGuest voordelen. Wees alert op partners die het programma mogelijk hebben verlaten!

Het team van BeMyGuest staat tot uw beschikking voor het regelen van uw verblijven, voor het beantwoorden van uw vragen met betrekking tot het programma en gebruik van de voordelen.

De abonnementen worden stilzwijgend verlengd (met uitzondering van de cadeau gegeven abonnementen). Drie maanden voor de einddatum van uw lidmaatschap, heeft u de gelegenheid om uw abonnement te beëindigen.

In geval van verlies of diefstal, gelieve contact op te nemen met BeMyGuest. We kunnen een duplicaat bestellen na ontvangst van een kopie van de aangifte. Bij het in gebreke blijven van het overhandigen van de aangiftekopie zal u een administratievergoeding van 15 euro in rekening worden gebracht voor de vervanging van de kaart.

Drie maanden voor vervaldatum van de overeenkomst heeft u de mogelijkheid het abonnement te beëindigen. Uw abonnement heeft een geldigheidsduur van een jaar, van datum tot datum. Om de beëindiging te effectueren dient u een e-mail te sturen naar info@bemyguest.be en zich te verzekeren van de beëindigingsbevestiging die u binnen 72 uur zult ontvangen.

De voordelen van BeMyGuest

Uitsluitend voor restaurants

De partner biedt alle gasten per tafel (met een maximum van 6 personen), een aperitief naar keuze aan*
niet meer dan € 10 per drankje

Het aanbod van het gratis aperitief is alleen geldig voor degenen die een maaltijd bestellen.

Het is 2 voor de prijs van 1 voor twee dezelfde drankjes tijdens het tijdskader aangegeven door elke partner. Kijk voor de voorwaarden en tijdstippen op de informatiefiches van de partners.
De restaurants bieden u een gratis maaltijd aan, op voorwaarde dat u in gezelschap bent en op basis van hun specifieke voorwaarden (dagen en service)
Een gratis dessert wordt aangeboden aan degene in het bezit van de BeMyGuest kaart.

Bekijk de voorwaarden per partner

Sommige restaurants bieden u op bepaalde services een kortingspercentage aan, vermits u in gezelschap bent.

Dit percentage wordt in mindering gebracht op de prijs van de maaltijden (behalve de drankjes) bij een tafel van minimaal 2 personen, met een maximum van 100 euro per tafel.

In andere etablissementen, buiten horeca, worden de kortingspercentages aangegeven op de informatiefiche van de partner. Elke partner kiest het percentage dat hij u toekent en bepaalt de verkoopvoorwaarden.

BeMyGuest onderhandelt voorkeurstarieven op niet-bezette kamers in comfort hotels en prestigieuze hotels.

Afhankelijk van het gekozen abonnement, heeft u recht op een gratis overnachting

Bekijk de voorwaarden per aanbieder

De partner biedt u, ter gelegenheid van uw verjaardag en gedurende de 30 opeenvolgende dagen, een aanvullend voordeel aan.

Raadpleeg de lijst met aanbieders op onze website om te zien welk aanbod van toepassing is en onder welke voorwaarden.

Bepaalde partners kunnen u een cadeau aanbieden, afhankelijk van het bestede bedrag of om andersoortige redenen*

*Bekijk de voorwaarden per deelnemende partner