Uw bedrijf in 360°

Uw toekomstige klanten raadplegen alsmaar meer het internet voordat zij u bezoeken. Maak gebruik van een 360° virtuele rondleiding om hen ertoe te bewegen die stap over de drempel van uw bedrijf te zetten.

Uit de gezamenlijke passie van twee vrienden voor beeld, design, muziek en technologie is de Fennec Foundry geboren. Met en met is het team groter geworden maar we delen allemaal hetzelfde enthousiasme om onze passie voor creativiteit en technologie ten dienste te stellen van de klant.

Onze waarden? Goed gezind, respect voor elkaar, energie, enthousiasme, humor, de wil om goed te doen, leergierig, luisteren naar anderen en het delen van onze positieve kijk op de wereld… om maar eens enkele dingen te noemen. We werken alle dagen om zaken serieus aan te pakken zonder onszelf te serieus te nemen.

The Fennec Foundry is de naam die wij gevonden hebben om uit te drukken dat wij, om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en om ons te onderscheiden van de concurrentie, behendig als vindingrijk moeten zijn als de woestijnvos. Tegelijkertijd werken wij in een gieterij, waar wij producten en diensten van kwaliteit vorm geven.